Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ'ΛΥΚΕΙΟΥ #2

Εμπρός καλοί μου μαθητές της τρίτης λυκείου! Αύριο θα δείξουμε όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολοι εμείς, μαθητές της θετικής, της τεχνολογικής ή της θεωρητικής κατεύθυνσης, πόσο καλοί παπαγάλοι είμαστε!
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah
Βιολογία, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ιστορία, μαθήματα που όλη αυτή τη χρονιά έχουν συλλέξει τις αμέτρητες κατάρες από όλους τους μαθητές που εξετάζονται αύριο πανελλαδικώς σε αυτά.
Ε, βέβαια. Γιατί παπαγάλους μας θέλουνε εμάς "τη νέα γενιά".
Η νέα γενιά είναι το μέλλον αυτού του τόπου.

κόκκινα, πράσινα, κίτρινα, μπλε: ΑΡΧΙΔΙΑ.

Γιατί έτσι όπως είναι το "Σύστημα", στο μέλλον αυτός ο τόπος θα αποτελείται από ένα κοπάδι παπαγάλων, που έχουν γεμίσει το κεφάλι τους με άχρηστες γνώσεις.
[Ή μάλλον όχι γνώσεις, δεν μπορούν να θεωρούνται γνώσεις πράγματα που τα μαθαίνεις μηχανιστικά. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Ίσως αυτό είναι καλύτερο. ]

Γιατί όποιος νομίζει ότι κάθε παιδί που αύριο θα γεμίσει 4-10 σελίδες του τετραδίου του και πάρει έναν πολύ καλό έως και άριστο βαθμό καταλαβαίνει πλήρως και τα 8 κεφάλαια της βιολογίας, μπορεί να διοικήσει μιά επιχείρηση, ή έχει κατανοήσει τη σύγχρονη ελληνική ιστορία, πλανάται πλάνην. Και όλοι αυτοί οι άνθρωποι σε 10-15 χρόνια θα είναι γιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι, δασκαλοι... Πρωθυπουργοί, υπουργοί, δικαστές και-τα-λοιπά.

Έεεεεεεεεεεεεεετσι. Έτσι. Μιά ομορφιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: